Aikuisten ryhmät

AIKUISET

Tampereen Voimistelijat tarjoaa laadukkaita tunteja myös aikuisille. Tunnit ovat kurssimuotoisia eli kestävät 14-15 viikkoa ja kauden aikana ryhmässä edetään vaativampiin harjoitteisiin.

Tuntikalenteri 2018 syksy

ma19.00-20.00KässäritreeniAkrokeskus LielahtiPetra176 €
ma19.30-21.00Aikuisten trampoliinivoimisteluIkurin liikuntahalliHenna N.304 €
ma19.45-21.15Aikuisten telinevoimisteluRatinan stadionAliisa180 €
ti10-11.15Ikiliike (60+ ikäisille)Ikurin liikuntahalliRiitta40 €
ti19.30-21.00Aikuisten trampoliinivoimisteluIkurin liikuntahalliHenna N.304 €
ke17.45-18.45Aikuisakro taso 1Akrokeskus LielahtiPetra193 €
ke19.30-21.00Aikuisakro taso 2Akrokeskus LielahtiPetra193 €
to10-11Ikiliike (60+ ikäisille)Ikurin liikuntahalliHelena40 €
to19.15-20.45Aikuisten telinevoimisteluIkurin liikuntahalliHenna M.190 €

 

Ilmoittautuminen seuran jäsenrekisterin kautta.

Lasku harjoitusmaksusta tulee maksaa ennen ensimmäistä harjoituskertaa. Paikan voi halutessaan perua ensimmäisen kerran jälkeen, jolloin harjoitusmaksu palautetaan kokonaisuudessaan.

 

Aikuisakro, taso 1

Aikuisakrossa perehdytään akrojoogasta ja arkobatiavoimistelusta tuttuihin ihmispyramideihin. Tunti kehittää monipuolisesti voimaa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa. Tule yksin tai kaverin kanssa!

Tason 1 tunnilla aloitetaan aivan alkeista eli aiempaa taustaa ei tarvita.

Aikuisakro, taso 2

Aikuisakrossa perehdytään akrojoogasta ja arkobatiavoimistelusta tuttuihin ihmispyramideihin. Tunti kehittää monipuolisesti voimaa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa. Tule yksin tai kaverin kanssa! 

Tason 2 tunnilla edetään vaativampiin liikkeisiin eikä tuntia suositella vasta-alkajille. Tunti sopii erityisen hyvin entisille ja nykyisille voimistelijoille, tanssijoille, cheerleadereille ja joogan tai sirkuksen harrastajille.

Kässäritreeni

Tässä ryhmässä harjoitellaan käsilläseisontaa monipuolisten harjoitteiden avulla. Jokainen harjoittelee oman tason mukaan. Ryhmän suositusalaikäräja on 13 vuotta.

Aikuisten telinevoimistelu

Aikuisten telinevoimistelussa hyödynnetään sekä naisten että miesten telineiltä monipuolisessa harjoittelussa. Kauden aikana tehdään kärrynpyöriä permannolla, hypätään korkealle ponnistuslaudalta, kieputaan rekillä, rehkitään renkailla, tasapainoillaan puomilla ja ennen kaikkea kehitetään määrätietoisesti voimaa, liikkuvuutta, tasapainoa ja koordinaatiokykyä.

Aikuisten trampoliinivoimistelu

Aikuisten trampoliinivoimistelussa harjoitellaan isolla trampoliinilla erilaisia hyppyjä. Harjoitteluun kuuluu trampoliinilla pomppimisen lisäksi osuuksia myös permannolla.

Ikurin Ikiliike

Tavoitteena parempi tasapaino ja lihaskunto - tule mukaan!

Oletko vielä siinä iässä, että haluaisit kokeilla jotain uutta ja oppia lisää? Tampereen Voimistelijat aloittaa syyskuussa Ikiliike-toiminnan sekä uudet ryhmät työikäisille aikuisille.

Ikurin Ikiliike on tarkoitettu +60-ikäisille. Tunneilla kokeilemme erilaisia voimistelutelineitä ja -välineitä ikääntyneille sopivalla tavalla. Kehitämme yhdessä tasapainoa, lihaskuntoa ja kestävyyttä omien voimiemme mukaan. Kurssiin osallistuvalle tehdään kurssin alussa kehonkoostumusmittaus.

Tunnit on suunniteltu 60+-vuotiaille aikuisille miehille ja naisille ja niiden ohjaajana on osaava liikunnan ammattilainen.

Tunneilla on ohjaajana osaava liikunnan ammattilainen.

Kunnossa kaiken ikää -ohjelma tukee Ikurin Ikiliike ja Ikurin Liikkujat -toimintaa.

Voit tutustua Ikiliike-toimintaan mm. tämän videon kautta: https://youtu.be/hkg2Py08KMA?list=PLiasumBC3gz3QJMb2PDn10qlCbpBPAI4K

Aikuisakron ryhmä 2016