Trampoliinivoimistelu

Seuraa trampoliiniryhmien instagram-tiliä!

Kuva: Annika Savola
PDF-tiedostourapolku_tra valmis.pdf (14.2 MB)
Trampoliinivoimistelijan urapolku
LILI WALTA junior tyttöjen Suomenmestari 2018
ELSA WALDEN naisten Suomen mestari 2019 ja Pohjoismaiden mestari 2018

Sivun kuvat: Annika Savola

Trampoliinivoimistelu on hauska ja suosittu liikuntamuoto niin voimistelusalilla kuin kotipihoissakin. Trampoliini kehittää tasapuolisesti vartalonhallintaa, tasapainoa sekä kunto-ominaisuuksia ja kaiken lisäksi trampoliinilla hyppiminen on hauskaa. 

Tampereen Voimistelijat tarjoavat trampoliinivoimistelua kaikilla tasoilla harrasteryhmistä kilparyhmiin asti.

Lajipäälikkö
Henna-Riina Nurmi
Puh: 045-78738890 
Sähköposti: tvtrampoliini(at)gmail.com

Viikosta 32 lähtien parhaiten tavoitettavissa toimistoaikoina:
Ke 12-15.30
Pe 12-15
 

Ryhmät kevät 2017
 RyhmäTaso
TrampoliinikoulutHarraste
Aikuiset

Harraste

JäniksetEsivalmennus
Rudy

Valmennusryhmä

CodyKilparyhmä
RandyKilparyhmä
FliffaKilparyhmä
TriffaKilparyhmä
EdustusKilparyhmä

 

 

 

Trampoliinivoimsitelukoulut ja trampoliinitemppuilut

Ryhmissä opitaan trampoliinivoimistelun perustaitoja. Mukaan voi ilmoittautua ilman aikaisempaa lajitaustaa. Ryhmät harjoittelevat Ikurin sisäliikuntahallissa voimistelukouluohjaajiemme opastuksella. Ryhmät ovat sekaryhmiä. Trampoliinivoimistelua pääsee harjoittelemaan myös aikuisryhmässä. Lisätietoja harrastevoimistelusta löydät trampoliinivoimistelukoulut sivulta. 

Kesäkurssit

Tampereen Voimistelijat tarjoaa lapsille ja nuorille kattavan tarjonnan 3 päivän kesäkursseja. Kesäkurssi on hyvä tapa tutustua lajiin. 

Valmennusryhmät

Valmennusryhmissä harjoittelu on jo tavoitteellisempaa kuin kesäkursseilla tai voimistelukoulun ryhmissä. Valmennusryhmien paikkoja voi kysellä lajivastaavalta tvtrampoliini@gmail.com

Kilparyhmät

Tampereen Voimistelijat on ainoa Tamperelainen voimisteluseura joka tarjoaa valmennusta myös kilpatasolla. Trampoliinivoimistelu kilpailulajina on monelle täysin vieras. Suomessa laji on ollut hyvin pienimuotoista mutta on kasvamassa lujaa vauhtia. Vuonna 1997 kansainvälinen Olympiakomitea hyväksyi yksilö trampoliinivoimistelun myös viralliseksi olympialajiksi vuoden 2000 Sydneyn olympialaisiin.

Tampereen Voimistelijoista osallistuttiin Suomen Voimisteluliiton kilpailutoimintaan ensimmäisen kerran keväällä 2008. Seuran edustajat kilpailevat trampoliinivoimistelun yksilö- ja synkrokilpailuissa. Kilparyhmään on mahdollista päästä valmennusryhmien kautta. Lisätietoja trampoliinivoimistelusta tvtrampoliini@gmail.com