Joukkueet

 

Kilparyhmät:

 

Joukkuekilpailuluokkasyntymävuosi
Edustus 6.luokka (aikuiset)yli 16 v.
Fierce5. luokka (juniorit)2001-2006
Sairaan nopeet5. luokka (juniorit)2001-2003
Minodellas3. luokka1999-2004
Lilies2. luokka2004-2006
Pojat2. luokka2005-2008
Pressit1. luokka2004-2007
Piruetit1. luokka 

 

 

 

Valmennusryhmät:

Joukkue                                                        

syntymävuosi                                                      

Valmennusryhmä Pokaalit 
Esivalmennusryhmä Mitalit 
Poikien esivalmennusryhmä 

 

 

  

Kuinka pääset mukaan teamgymiin?

 

Kilparyhmiin hakeminen:

Mukaan kilparyhmiin voivat hakea vuonna 2007-syntyneet ja tätä vanhemmat voimistelijat. Tärkeää kilpavoimistelussa on lajiin soveltuvat ominaisuudet ja motivaatio sitoutua pitkäjänteiseen harjoitteluun. Kaikkea ei tarvitse osata valmiiksi, mutta tietyt akrobaattiset liikkeet vaaditaan osattaviksi tietyllä kilpailutasolla.

Edustusjoukkueisiin sekä Fierce-joukkueeseen pääsyvaatimuksena on vahva voimistelutausta ja valmius sitoutua harjoitteluun. Lisätietoa pääsyvaatimuksista ja kokeilukerrosta voi tiedustella ryhmän vastuuvalmentajilta tai teamgymin lajivastaavalta.

Starlight-joukkueeseen ei vaadita varsinaista voimistelutaustaa, mutta lajin kannalta tärkeät ominaisuudet (mm. nopeus, liikkuvuus, motoriikka) testataan ennen ryhmään pääsemistä. Tärkeintä on halu harjoitella ja sitoutua treenaamiseen. 

 

Valmennusryhmiin hakeminen:

Mukaan valmennusryhmiin ovat tervetulleita kaikki 6-12-vuotiaat omasta taitotasosta riippumatta. Tärkeintä on halu sitoutua harjoitteluun. Mukaan pääset ottamalla yhteyttä teamgymin lajivastaavaan. Lajivastaavan kautta etsitään sopiva ryhmä ja sovitaan mahdollisista kokeilukerroista.

 

Valmentajien ja lajivastaavien yhteystiedot löytyvät täältä.