Harrastekilparyhmien avoin kesätoiminta 2019

29.3.2019

Keväisen auringonpaisteen myötä ajatukset hiipivät jo kesään ja kesän harjoitusmahdollisuuksiin. Harrastekilparyhmien kesätoimintaan ovat tervetulleita myös uudet voimistelijat, joilla on jo jonkin verran voimistelutaustaa. Voimistelijan osili hyvä hallita voimistelun perusliikkeitä kuten päälläseisonta, silta, kärrynpyörä, kieppi ja käsinseisonta tuella Harjoittelemaan voi tulla myös vaikka vain kesän ajaksi tai vain leirille.

 

Harrastekilparyhmillä on mahdollisuus harjoitella myös kesällä 20.5.-30.6.2019 Ikurin liikuntahallilla kesätreeneissä. Harjoitukset ovat tiistaisin ja torstaisin kello 15.30-17.30. Kesän valmennustiimissä ovat Vivian, Aliisa ja Emmi. Kesäharjoituksien hinta on 82€.

Kesäloman jälkeen 29.7.-1.8.2019 harrastekilparyhmäläiset pääsevät aloittamaan syyskauden teholeirillä. Leiri on Ikurin liikuntahallilla päivittäin kello 9-15. Leirillä on päivittäin vähintään yksi telinetreeni (2,5h) sekä lisäksi muiden voimistelulajien kokeiluja, ulkotreenejä ja yhteistä hauskaa tekemistä parhaassa porukassa. Leirille otetaan omat eväät. Tehotreenien hinta on 80€.


Kesällä on myös muuta kivaa voimistelutekemistä. Jo toukokuussa alkavat ensimmäiset Opi! -kurssit, joissa keskitytään erilaisten voimisteluliikkeiden tekniikkaan ja harjoitteluun. Kursseilla perehdytään mm. perhosiin, puolivoltteihin, flikkeihin, kierteisiin ja voltteihin. Kurssien taitovaatimukset ja  ajankohdat voi tarkistaa kesätoiminnan sivuilta.


Ilmoittautuminen ja lisätiedot kesäntoiminnasta
https://www.tampereenvoimistelijat.fi/harrastevoimistelu/kesakurssit-ja-leirit/

Harjoitellen kohti kesää!