Telinevoimistelijoiden menestys jatkui Turussa!

6.11.2017

Marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna Tampereen Voimistelijoiden telinevoimistelijat jatkoivat kisakautta Turun Urheiluliiton kilpailuissa. Perjantaina kisattiin maajoukkuelinjalla ja E-luokassa; lauantaina B-, C- ja D-luokassa. Maajoukkuelinjan nuoremmissa Pinja Mäkihannu sijoittui neliottelussa toiseksi – kotiintuomisia oli hopeaa nojapuilta ja permannolta. Hopeaa puomilta taituroinut Aina Juntunen oli neliottelun neljäs ja hypyn ja permannon voittanut Camilla Rosell Perez viides. Pistesijan sai myös kahdeksanneksi sijoittunut Anna Sipilä. E-luokan nuoremmissa Viivi Komu nappasi voiton permannolla.

 

Lauantaina Tampereen Voimistelijat vievät B-luokan vanhemmissa lähes kaikki palkintosijat. Palkintopallille kipusivat kilpailun voittanut Alva Leppänen ja kolmanneksi sijoittunut Ellen Savinainen. Elika Sioofy-Khoine oli neljäs, Iiris Koivisto viides, Pinja Mikkola kuudes, Iisa Jämsen seitsemäs, Pinja Johansson kahdeksas ja Matilda Niemi kymmenes. Myös B-luokan nuoremmissa TV taipui kahdelle pistesijalle – Amanda Piispanen oli viides ja Neela Niilivuo kymmenes. 

 

Myös C-luokan vanhempien voitto tuli Tampereen Voimistelijoille, sillä Iina Vesa uusi voittonsa myös Turussa. Saana Launonen oli neljäs. C-luokan nuoremmissa pistesijat saivat neljänneksi kisannut Niia-Maria Jäntti, seitsemänneksi suoriutunut Erika Oijusluoma ja kymmenenneksi sijoittunut Venla Alanko. D-luokan vanhemmissa Tampereen Voimistelijoille kirjattiin kaksoisvoitto: kultaa Minja Kirvesmäelle ja hopeaa Robyn Perämäelle. 

B-luokan vanhemmissa voiton vei Alva Leppänen ja pronssille kipusi Ellen Savinainen
B-luokan vanhemmissa voiton vei Alva Leppänen ja pronssille kipusi Ellen Savinainen