Tampereelle kultasade Espoosta!

1.11.2017

Telinevoimistelijat avasivat kisakauden menestyksekkäästi

Tampereen Voimistelijoiden telinevoimistelijat aloittivat syksyn kilpailukauden Espoon Telinetaitureiden kilpailuissa lokakuun viimeisenä viikonloppuna. Luokkakisoissa tamperelaiset voimistelijat taituroivat voittoon B-luokan nuoremmissa ja vanhemmissa, C-luokan vanhemmissa ja D-luokan vanhemmissa.  Kolmen parhaan joukossa oli voimistelijoita myös maajoukkuelinjan nuoremmissa, B-luokan nuoremmissa, C-luokan nuoremmissa,  B-luokan vanhemmissa tamperelaiset voimistelivat nelosvoittoon.

Nelosvoitto napattiin VII-kategorian pisteet voimistelleen Alva Leppäsen johdolla. Elika Sioofy-Khoine oli toinen, Ellen Savinainen kolmas  ja Iisa Jämsen neljäs. Kymmenen parhaan joukkoon sijoittuivat myös Pinja Johansson ja Pinja Mikkoa. 

B-luokan nuoremmissa kilpaili yli sata voimistelijaa. Voittoon taituroi TV:n Neela Niilivuo VII-kategorian pisteillä. Helmi Pasanen oli kolmas, Viivi Harolin ja Amanda Piisapanen neljänsiä, Sera Siltakoski seitsemäs ja Sofianna Jääskeläinen yhdeksäs. 

C-luokan vanhemmissa kultamitalin sai kaulaansa Iina Vesa VI-kategorian pisteillä. Saana Launonen oli neljäs, Anni Kantola viides, Oona Halme seitsemäs ja Saara Reiju  yhdeksäs. Pistesijoja saavutettiin myös C-luokan nuoremmissa, kun Niia-Maria Jäntti sijoittui kolmanneksi (kategoria VII) ja Erika Oijusluoma (kategoria VI) kuudenneksi.

D-luokan vanhempien kilpailun voitti Robyn Perämäki V-kategorian pisteillä. Kahdeksanneksi sijoittui Minja Kirvesmäki. Vaikka D-luokan nuoremmissa ei tällä kertaa tullutkaan pistesijoja, luokkanousun eli vähintään III-kategorian pisteet saivat myös D-luokan nuoremmissa kilpailleet Linnea Palmroos ja Sofia Niemi. E-luokan nuoremmissa Viivi Komu sijoittui kahdeksanneksi.

Myös maajoukkuelinjan voimistelijat aloittivat kauden vahvasti. Maajoukkuelinjan nuoremmissa Pinja Mäkihannu sijoittui toiseksi, Camilla Rosell Perez neljänneksi, Aina Juntunen viidenneksi ja Anna Sipilä seitsemänneksi.