Naisten telinevoimistelu

Ryhmän nimiTasoValmentaja(t)
EdustusKilpa 3Igor Cherepov, Ira Zavialova ja Natalia Villman
KierteetKilpa 2Natalia Villman
TuplavoltitKilpa 1Yulia Rogozhina
VoltitKilpa 1Yulia Rogozhina

Apilat 

Kielot

Kilpa 1Aliisa Mäkinen ja Sonja Salomaa

Perhoset

Pihlajat

Kilpa 1Vivian Seppälä
KipitValmennusNatalia Villman
PaprikatValmennus 
Pikku MyytValmennusYulia Rogozhina ja Aliisa Mäkinen
NeilikatValmennusSonja Salomaa 
KiepitValmennusNatalia Villman, Vivian Seppälä
MannamonsteritValmennusYulia Rogozhina ja Aliisa Mäkinen
HattivatitValmennus

Vivian Seppälä ja Yulia Rogozhina

 

Korennot          

HarrastekilpaMaria Suihkola                                         
KeijutHarrastekilpaVivian Seppälä
KertutHarrastekilpaSofia Himanen
  
 

Lisäksi telinevoimistelussa on esivalmennusryhmiä 4-18-vuotiaille.

Esivalmennusryhmiin ovat tervetulleita kaikki lajista kiinnostuneet.

  

 

PDF-tiedostoUrapolku_teline_naisten.pdf (585 kB)
PDF-tiedosto2016-06-21 Valmennusjärjestelmä 2016 syksy.pdf (258 kB)
Tampereen Voimistelijoiden valmennusjärjestelmä 2016 syksyllä

Naisten telinevoimistelun tavoitteellisissa valmennus- ja kilparyhmissä on muutamia vapaita paikkoja syksylle 2019. Tule mukaan avoimiin harjoituksiin 6.8.2019 kello 17.30 alkaen (ilmoittautuminen alempana tällä sivulla) tai ota suoraan yhteyttä valmentajiin.
Myös muissa kuin alla mainituissa ryhmissä voi olla yksittäisiä vapaita paikkoja! Tutustumismahdollisuutta ryhmiin voi tiedustella maarit.petajamaki@tampereenvoimistelijat.fi tai suoraan ryhmän valmentajalta.

HATTIVATIT s. 2014-2016, 
harjoitukset ovat syyskaudella torstaisin kello 17.30-18.30 ja lauantaisin kello 11-12.
Ryhmä on tarkoitettu liikunnallisille ja voimistelusta innostuneille tytöille. Tavoitteena on rakastua voimisteluun ja luoda vahvaa pohjaa tulevia voimisteluvuosia varten ikätasolle sopivalla tavalla. Ryhmän vastuuvalmentaja on Aliisa Mäkinen (ammattivalmentaja).
Tiedustelut: aliisa.makinen@tampereenvoimistelijat.fi

PIKKU MYYT s. 2013-2014
harjoitukset ovat kahdesti viikossa 1,5 tuntia kerrallaan. Ryhmä on tarkotettu liikunnallisille ja voimistelusta innostuneille tytöille. Tavoitteena on innostua voimisteluharjoittelusta ja luoda pohjaa tuleville kilpailuvuosille. Ryhmän valmentajajina ovat Yulia Rogozhina (ammattivalmentaja) ja Aliisa Mäkinen (ammattivalmentaja). aliisa.makinen@tampereenvoimistelijat.fi

SUDENKORENNOT s. 2005 tai myöhemmin
harjoitukset kolme kertaa viikossa kaksi tuntia kerrallaan. Ryhmä on tarkoitettu liikunnallisille lapsille, joilla on jo aiempaa kokemusta voimistelusta ja telinevoimistelun perusliikkeet, kuten leukakieppi, ovat hallussa. Ryhmän tavoitteena on voimistelijan kehittyminen omalla tasollaan kohti omia tavoitteitaan. Sudenkorentoja Maria Suihkola (ammattivalmentajaopiskelija).
Tiedustelut: maria.suihkola@tampereenvoimistelijat.fi (Sudenkorennot). 

TEAM APILAT s.2010-2004
harjoitukset ovat 4-5 kertaa viikossa 2-2,5 tuntia kerrallaan. Ryhmän voimistelijat kilpailevat B-E-luokissa. Ryhmän tavoitteena on vahva perusosaaminen, joka mahdollistaa kehittymisen vielä vuosia myöhemminkin. Tiimiä valmentavat Aliisa Mäkinen ja Vivian Seppälä. Tiedustelut: aliisa.makinen@tampereenvoimistelijat.fi tai vivian.seppala@tampereenvoimistelijat.fi


Telinevoimistelun TELINETAITURIT -ryhmiin voi ilmoittautua, kun voimisteluharjoitukset kaksi kertaa viikossa kiinnostavat.

Haluatko aloittaa kivan harrastuksen VOIMISTELUKOULUSSA?

Tampereen Voimistelijat on naisten telinevoimistelun huippuseura. Huippuseurassa on kiinnitetty erityistä huomiota siihen, että sitoutuneilla ja motivoituneilla voimistelijoilla on mahdollisuus harjoitella ja kilpailla tavoitteenaan kansainvälinen menestys.

Tampereen Voimistelijat on myös tunnettu monipuolisesta ja laadukkaasta lasten ja nuorten valmennuksestaan. Huipputason lisäksi naisten telinevoimistelua voi seurassa harrastaa omalla tasollaan kilpaillen tai ilman kilpailemista ja suuria harjoitusmääriä. Valmennuksessa ei kiirehditä tai oikaista vaan keskiössä ovat laadukkaat perustaidot ja turvallinen harjoitteleminen.

Telinevoimistelua voi harrastaa ja harjoitella voimistelukoulussa, esivalmennusryhmissä, valmennusryhmissä, harrastekilparyhmissä ja kilparyhmissä.

Naisten telinevoimistelun valmennus- ja kilparyhmien toiminnasta vastaa Aliisa Mäkinen (aliisa.makinen@tampereenvoimistelijat.fi).

Esivalmennus- ja harrastekilparyhmistä vastaa Vivian Seppälä (vivian.seppala@tampereenvoimistelijat.fi). Voimistelukouluihin ja esivalmennusryhmiin ovat tervetulleita kaikki lajista kiinnostuneet.

Voimistelukouluista voi tiedustella toimisto@tampereenvoimistelijat.fi.

MITEN VALITSEN OIKEAN RYHMÄN? 

 

Tampereen kilpailuissa maaliskuussa 2018 TV:llä oli B-luokassa runsas edustus.

Naisten telinevoimistelun avoimet harjoitukset 6.8.2019 kello 17.30 alkaen

Naisten telinevoimistelun avoimet harjoitukset Telinetaitureista, valmennus- ja kilparyhmistä sekä harrastekilparyhmistä kiinnostuneille 4-15-vuotiaille tytöille. Avoimet harjoitukset on voimisteluharjoituksen omainen tunti, joka koostuu alkulämmittelystä, perusvoimistelusta, telineosuudesta ja mahdollisesti muusta motoristen taitojen ja fyysisten ominaisuuksien testauksesta. Avoimiin harjoituksiin osallistuakseen ei tarvitse aiempaa voimisteluosaamista. Avoimiin harjoituksiin osallistuville voimistelijoille ehdotetaan sen hetkisen kehityksen mukaista sopivaa ryhmää Tampereen Voimistelijoiden telinevoimisteluryhmistä. Kilparyhmistä kiinnostuneilta odotetaan aiempaa voimistelutaustaa.