Leonateam

YHTEYSTIEDOT

Päävalmentaja

Hanna Airevuo
puh. 0404164311        

 

Leonatiimi tähtää huipulle ja treenaa ahkerasti kohti SM-sarjoja!

Keväällä 2019 Leonatiimi kasvaa entistä vahvemmaksi. Tiimissä harjoittelee harjoittelee taitavia voimistelijoita jo seitsemän joukkueen verran:

LEONA, LEINA, LILIA, LEONA MINIT, TIUKU, TAIKA &TÄHDET

Joukkueet harjoittelevat 2-5 kertaa viikossa Ikurin liikuntahallin huippuolosuhteissa. Lisäksi tiimin vanhimmat joukkueet harjoittelevat leireillä Kisakalliossa ja kotisalilla.

 

Tiimin sisällä valmennetaan joukkueita sekä erikseen ikäluokan mukaisen taitotason mukaan, että yhdessä, jolloin päämääränä ovat voimistelutaitojen lisäksi sosiaaliset taidot, voimistelijoiden ja joukkueiden välisen vuorovaikutuksen lisääminen ja koko tiimin yhteishenki. 

Tiimin päävalmentajana toimii Hanna Airevuo, ja lisäksi jokaisella joukkueella on omat vastuuvalmentajansa. Tiimissämme harjoitellaan voimistelijoiden hyvinvointi ja terveys edellä. Positiivinen ilmapiiri ja voimistelijoiden kannustaminen ovat meille tärkeää!

Kaikenkaikkiaan valmennustiimiin kuuluu 15 valmentajaa sekä baletinopettaja Ekaterina Potanina.

 

LEONA-TIIMIIN ON MAHDOLLISTA HAKEA MUKAAN! 

10-12 -sarjan voimistelijat ovat tervetulleita Leinan kokeilutreeniin, 12-14 SM-sarjan voimistelijat toivotetaan tervetulleiksi Leonaan kokeilemaan! Alle 10-vuotiaiden voimistelijoiden on puolestaan mahdollista pyrkiä Leona-tiimin pienempien joukkueisiin Lilia, Leona Minit, Tiuku, Taika ja Tähti. Ota yhteyttä Hanna Airevuohon, hanna.airevuo@tampereenvoimistelijat.fi tai puh.0404164311 ja sovi ajankohta.

Tervetuloa kokeilemaan! 

 

Tule myös seuraamaan Leonatiimin facebook-sivua!