Lotta Nuppola

Miten löysit tiesi akrobatiavoimistelun valmentajaksi?

"Valmensin ensin pitkään joukkuevoimistelua ja vähän muitakin lajeja. Akrobatiavoimistelun valmennusta lähdin kokeilemaan Sanni Suomisen ehdotuksesta keväällä 2016. Se tuntui heti omalta jutulta ja kesällä 2016 vaihdoin kokonaan akrobatiavoimistelun pariin."

Miksi valmennat?

"Haluan tarjota voimistelijoille mahdollisuuden kehittyä lajissaan niin taitaviksi kuin he ikinä pystyvät. On ihan huippua saada tehdä töitä näin mahtavien voimistelijoiden ja valmentajien kanssa! Tässä työssä tuntuu, että saan oikeasti jotain aikaan ja että olen tässä porukassa tärkeä palanen, osa upeaa kokonaisuutta. Tätä samaa tunnetta tahdon välittää myös jokaiselle voimistelijalle ja valmentajalle."

Mitä muuta teet kuin valmennat akrobatiavoimistelijoita?

"Työhöni Tampereen Voimistelijoissa kuuluu hallinnollisia tehtäviä ja seuran toiminnan kehittämistä myös naisten telinevoimistelun, joukkuevoimistelun, teamgymin ja trampoliinivoimistelun osalta. Aika paljon siis vietän aikaa voimistelun parissa myös akrobatiavoimistelun treenien ulkopuolella.

Voimistelun lisäksi meidän perheessä eletään ja hengitetään myös jalkapalloa. Itse en siitä tosin vieläkään ymmärrä juuri mitään. Kaksi koiraa ja kissa onneksi muistuttavat päivittäin, että välillä kannattaa lähteä metsään."

 

Voimistelijoiden kommentteja Lotasta:

"Lotta on kiva, kun se pitää meille paljon treenejä ja meistä tulee sitten vahvoja."
- Maisa, 6v

"Lotta on tosi kiva ja osaa pitää hyviä treenejä!"
- Malla, 6v

"Lotta on tosi kiva!"
- Tilda, 5v

"Lotta on tosi kiva ja neuvoo hyvin, mutta on myös tiukka valmentaja. Ja Lotta tekee kivoja ohjelmia."
- Kaisla, 6v

"Lotta on tiukka."
- Aino, 11v

"Lotta on ihanan positiivinen ja mukava!"
- Oona, 15v

"Kiva, kun sanoo joskus päteväksi."
- Vilma, 12v

"Keksii kivoja liikkeitä."
- Amelien voimistelijat

"Lotta pitää hyviä treenejä."
- Valtteri, 8v

"Lotta on musta ihan superhyvä ja mukava valkku. Se kehuu jos näkee et yritän täysii vaikka menis ihan pieleen nii hyväntahtoinen suorapuheinen tokaisu saa hymyn huulille. Lotta on luotettava ja täsmällinen eikä pelkää kysyä apua tai mielipiteitä."
- Iida, 17v

"Lotan treeneissä on kiva käydä, kun oppii uutta."
- Manu, 5v