24h Akroleirit

Kesällä järjestetään kolme 24h Akroleiriä!

Valitse sopivin tai osallistu vaikka kaikille!

 

Kesäkuun 24h Akroleiri

Aloitus keskiviikkona 5.6. kello 16 ja lopetus torstaina 6.6. kello 16.

Heinäkuun 24h Akroleiri

Aloitus torstaina 18.7. kello 14 ja lopetus perjantaina 19.7. kello 14.

Elokuun 24h Akroleiri

Aloitus maanantaina 5.8. kello 10 ja lopetus tiistaina 6.8. kello 10.

 

Kaikki leirit järjestetään Tampereen Voimistelijoiden Akrokeskuksella. Osoite Possijärvenkatu 2, Tampere (Lielahden Prisman vieressä).

Leirin sisällöt on rakennettu Tampereen Voimistelijoiden akrobatiavoimistelijoiden toiveiden mukaisesti. Mukaan ovat kuitenkin tervetulleita myös muiden seurojen ja muiden lajien voimistelijat! Aiemman voimistelutaustan voi korvata reippaalla asenteella ja kovalla kunnolla. Tämä on erinomainen mahdollisuus tuoda kaverit ja serkut mukaan tutustumaan akroiluun.

Ohjelmassa rentoa treenaamista, leikkimielistä kisailua ja ennen kaikkea yö Akrokeskuksella! Sään salliessa ohjelmassa myös ulkoilua.

Yhden leirin hinta 59€ sisältää valmennuksen, lattiamajoituksen, kaikki ruokailut ja tapaturmavakuutuksen. Oma patja ja muut petikamppeet mukaan.

Illalla on leiridisco, jonka jälkeen pienimmät ja väsyneimmät leiriläiset pääsevät ajoissa nukkumaan. Hiljaisuuden alettua vanhemmat leiriläiset saavat vielä valvoa pidempään. Puhelimet ja muut laitteet kerätään yöksi talteen ja ne saa takaisin aamulla.

Kunkin leirin ilmoittautuminen päättyy kahta viikkoa ennen leirin alkua. Noin viikkoa ennen leiriä leiriläiset saavat laskun ja leirikirjeen, jossa on ohjaajien yhteystiedot ja lista mukaan pakattavista tavaroista. Mikäli osallistujia on alle 10, ei leiriä toteuteta.

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset ilmoittautumisaikana kuluitta, ilmoittautumisajan päätyttyä peruutukset eivät enää ole mahdollisia. Sairastapauksessa leirin hinta hyvitetään kokonaisuudessaan sairastodistuksella.

Ilmoittautuminen kesäkuun leirille

Ilmoittautuminen heinäkuun leirille

Ilmoittautuminen elokuun leirille

Tiedusteluihin vastaa Lotta Nuppola lotta.nuppola@tampereenvoimistelijat.fi, 050-3372856