24h Akroleirit

Ilmoittaudu mukaan 26.-27.10.2019 pidettävälle leirille

 

Linkki ilmoittautumiseen

Aloitus lauantaina 26.10. kello 14 ja lopetus sunnuntaina 27.10. kello 14.

Leiri järjestetään Tampereen Voimistelijoiden Akrokeskuksella. Osoite Possijärvenkatu 2, Tampere (Lielahden Prisman vieressä).

Leirin sisällöt on rakennettu Tampereen Voimistelijoiden akrobatiavoimistelijoiden toiveiden mukaisesti. Mukaan ovat kuitenkin tervetulleita myös muiden seurojen ja muiden lajien voimistelijat! Aiemman voimistelutaustan voi korvata reippaalla asenteella ja kovalla kunnolla. Tämä on erinomainen mahdollisuus tuoda kaverit ja serkut mukaan tutustumaan akroiluun.

Ohjelmassa rentoa treenaamista, leikkimielistä kisailua ja ennen kaikkea yö Akrokeskuksella! Sään salliessa ohjelmassa myös ulkoilua.

Leirin hinta 59€ sisältää valmennuksen, lattiamajoituksen, kaikki ruokailut ja tapaturmavakuutuksen. Oma patja ja muut petikamppeet mukaan.

Illalla on leiridisco, jonka jälkeen pienimmät ja väsyneimmät leiriläiset pääsevät ajoissa nukkumaan. Hiljaisuuden alettua vanhemmat leiriläiset saavat vielä valvoa pidempään. Puhelimet ja muut laitteet kerätään yöksi talteen ja ne saa takaisin aamulla.

Leirin ilmoittautuminen päättyy maanantaina 21.10. kello 10.00.

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset ilmoittautumisaikana kuluitta, ilmoittautumisajan päätyttyä peruutukset eivät enää ole mahdollisia. Sairastapauksessa leirin hinta hyvitetään, mutta peruutuksesta veloitetaan silti toimistokulu 15€.

Tiedusteluihin vastaa Lotta Nuppola lotta.nuppola@tampereenvoimistelijat.fi, 050-3372856