24h Akroleiri

Huippusuosittu 24h Akroleiri tulee taas!

Leiri järjestetään Akrokeskuksella 9.-10.3.2019. Leiri alkaa lauantaina kello 14.00 ja päättyy sunnuntaina kello 14.00.

Ohjelmassa rentoa treenaamista, leikkimielistä kisailua ja ennen kaikkea yö Akrokeskuksella!

Leiri on tarkoitettu kaikille akrobatiavoimistelun ryhmille (esivalmennus, valmennus, harrastekilpa, kilpa). Osallistumisen edellytyksenä on, että uskaltaa nukkua yön Akrokeskuksella. Ikärajoja ei ole. Nukkumapaikat jaetaan ryhmittäin tai muuten voimistelijoiden omien toiveiden mukaan.

Leiriohjaajina toimivat Akrokeskuksen tutut valmentajat. Leiri alkaa yhteisellä suunnittelulla, jossa voimistelijat saavat vaikuttaa treenien sisältöihin. Sään salliessa myös ulkoillaan.

Leirin hinta 59€ sisältää valmennuksen, lattiamajoituksen ja ruokailut (päivällinen, iltapala, aamupala, lounas, välipala). Omat petikamppeet mukaan.

Illalla on leiridisco, jonka jälkeen pienimmät ja väsyneimmät leiriläiset pääsevät ajoissa nukkumaan. Hiljaisuuden alettua vanhemmat leiriläiset saavat vielä valvoa pidempään, mutta eivät sentään läpi yön. Puhelimet ja muut laitteet kerätään yöksi talteen ja ne saa takaisin aamulla.

Ilmoittautuminen oheisesta linkistä Hoikan kautta (Hoika on Tampereen Voimistelijoiden ilmoittautumisjärjestelmä, johon kaikilla seuran jäsenillä on tunnukset olemassa). Ilmoittautumisen yhteydessä saa myös laskun leiristä. Ilmoittautuminen on sitova ja lasku tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Sairastapauksessa leirin hinta hyvitetään kokonaisuudessaan.

Ilmoittautumiset helmikuun loppuun mennessä.

https://www.jasentieto.fi/user/TapahtumaanIlmoittautuminen.aspx?sid=238&TapahtumaID=4991