Voimistelukoulun ohjaajat

 

Päätoimiset ohjaajat ja valmentajat

Tampereen Voimistelijoiden harrasteryhmissä on tällä hetkellä neljä päätoimista valmentajaa ja ohjaajaa voimistelukouluryhmissä. Kaikki päätoimiset ohjaajat ovat lasten liikunnan ammattilaisia tai sellaisiksi opiskelevia. Kaikille on yhteistä vahva kiinnostus lasten ja nuorten liikuttamiseen sekä ohjaajana kehittymiseen. Jokaisella on omat vahvuutensa, mutta yhteistä on taito kohdata voimistelija iästä tai taidoista riippumatta.

Voimistelukoulujen ohjaajat ovat koulutettuja tehtäväänsä. Jokaisella on vähintään Voimisteluliiton Voimistelukouluohjaaja-koulutus. Tampereen Voimistelijat kehittää ja kouluttaa ahkerasti ohjaajiaan. Valmentajat ja ohjaajat ovat sitoutuneita ja motivoituneita kehittämään ja toteuttamaan jokapäiväistä lasten voimistelun laatua ja liikunnan iloa lapsen kokonaisvaltaisen kehityksen tueksi.

Vivian Seppälä
Vivian aloitti ohjaajana Tampereen Voimistelijoissa syksyllä 2015. Vivian on koulutukseltaa liikuntaneuvoja. Vivianin intohimo on voimistelu ja telinevoimisteluvalmentajana kehittyminen. Harrasteryhmien lisäksi Vivian valmentaa telinevoimistelun kilparyhmiä. Vivianin tavoitteena onkin suorittaa ammattivalmentajan tutkinto.

Eerika Makkonen
Eerika aloitti Tampereen Voimistelijoissa syksyllä 2017. Eerikalla on pitkä kokemus voimistelusta ja erityisesti akrobatiavoimistelu inspiroi häntä valmentajana. Peruskoulutuksenaan Eerikalla on terveydenhuoltoalan tutkinto. 

Sofia Himanen
Sofia on valmentanut Tampereen Voimistelijoissa syksystä 2017 lähtien. Sofia on koulutukseltaan nuoriso-ohjaaja ja hän opiskelee oppisopimuksella liikuntaneuvojaksi. Sofia on kärsivällinen ja ystävällinen ohjaaja, joka saa lapset yrittämään parhaansa.

Maarit Petäjämäki
Maarit on toiminut lasten liikunnan parissa lähes 20 vuotta. Koulutukseltaan hän on mm. liikunnanohjaaja YAMK ja psyykkinen valmentaja. Maaritin tunneilla tärkeintä on tekeminen, ilo ja oppimisesta nauttiminen.

Tuntiohjaajat

Tampereen Voimistelukouluissa ohjaa viikottain parisenkymmentä tuntivalmentajaa. Kaikki tuntivalmentajat ovat suorittaneet vähintään Voimisteluliiton Jumppakouluohjaaja- koulutuksen (35h). Kaikilla on vahva liikuntatausta ja joukossa on paljon kokemusta myös muista lajeista, Joka vuosi mukaan tulee myös uusia apuohjaajia, jotka harjoittelevat ohjaamista kokeneemman ohjaajan kanssa.

Susanna Ahonen
Susannalla on pitkä kokemus lasten ohjaamisesta. Voimistelun ohjaamisen hän aloitti Tampereen Voimistelijoissa vuonna 2010. Susanna opiskelee parhaillaan lasten ja nuorten erityisohjaajaksi. Koulutukseltaan hän on liikuntaneuvoja. Susanna on suunnitelmallinen ja tarkka ohjaaja. Hänen vahvuutenaan on erityisesti erilaisten ja eri tasoisten lasten ohjaaminen ja onnistumisiin kannustaminen.

Kaisa Hurme
Kaisa on lasten liikunnan ammattitutkinnon suorittanut ammattilainen, jolla on pitkä kokemus lasten parissa toimimisesta varhaiskasvatuksessa. Kaisa on ohjannut Tampereen Voimistelijoissa syksystä 2013.

Silva Annala on valmentanut muutaman vuoden ajan. Hän on harastanut itse telinevoimistelua kilpatasolla.

Annu Kukkonen on aloittanut Tampereen Voimistelijoissa ohjaamisen syksyllä 2015.

Suvi Kujansuu on ohjannut Tampereen Voimistelijoiden voimistelukoulu- ja esivalmennusryhmiä muutaman vuoden ajan. Hän on aiemmin ohjannut ja valmentanut kotipaikkakunnallaan.

Henna Mäkelä on liikuntaan erikoistunut nuorisotyöntekijä. Hän on ohjannut lasten liikuntaa pääkaupunkiseudlla usean vuoden ajan. Henna aloitti ohjaustyön Tampereen voimistelijoiden harrasteryhmissä syksyllä 2016.

Laura Pihlajamäki on taustaltaan joukkuevoimistelija. Hän on aloittanut ohjaajana toimimisen vuonna 2015.

Saara Ahonen
Saaralla on pitkä ura voimistelijana joukkuevoimistelussa. Saara on toiminut apuohjaanana voimistelukoulussa jo vuodesta 2016.

Rosa-Diep Niemelä

Ella Peltokunnas