Voimistelukoulun ohjaajat

Ohjaajatiejoja päivitetään kesän aikana.

VOIMISTELUKOULUN ohjaajat ja valmentajat

Tampereen Voimistelijoiden Voimistelukouluissa ohjaajat ovat koulutettuja ja erikoistuneet voimistelijan polun alkuun. Kaikille on yhteistä vahva kiinnostus lasten ja nuorten liikuttamiseen sekä ohjaajana kehittymiseen. Jokaisella on omat vahvuutensa, mutta yhteistä on taito kohdata voimistelija iästä tai taidoista riippumatta.

Tampereen Voimistelijat kehittää ja kouluttaa ahkerasti ohjaajiaan. Tampereen Voimistelijoilla on Voimisteluliiton I-tason koulutuslisenssi ja koulutukset pyörivät seurassa pari kertaa vuodessa. Valmentajat ja ohjaajat ovat sitoutuneita ja motivoituneita kehittämään ja toteuttamaan jokapäiväistä lasten voimistelun laatua ja liikunnan iloa lapsen kokonaisvaltaisen kehityksen tueksi. Iloksemme joka vuosi mukaan saadaan myös uusia ohjaajia, jotka aluksi opettelevat ohjaamista yhdessä kokeneemman ohjaajan kanssa.

Maarit Petäjämäki
Maarit on toiminut lasten liikunnan parissa 20 vuotta. Koulutukseltaan hän on mm. liikunnanohjaaja YAMK, ammatillinen opettaja ja psyykkinen valmentaja. Maaritin tunneilla tärkeintä on tekeminen, ilo ja oppimisesta nauttiminen. Maarit toimii myös telinevoimistelun lajipäällikkönä.

Kaisa Hurme
Kaisa on lasten liikunnan ammattitutkinnon suorittanut ammattilainen, jolla on pitkä kokemus lasten parissa toimimisesta varhaiskasvatuksessa. Kaisa on ohjannut Tampereen Voimistelijoissa syksystä 2013.

Silva Annala on valmentanut useamman vuoden ajan. Hän on harastanut itse telinevoimistelua kilpatasolla ja tällä hetkellä opiskelee opettajaksi.

Suvi Kujansuu on ohjannut Tampereen Voimistelijoiden voimistelukoulu- ja esivalmennusryhmiä jo useamman vuoden. Suvi on koulutukseltaan liikuntaneuvoja. 

Laura Pihlajamäki on taustaltaan joukkuevoimistelija. Hän on aloittanut ohjaajana toimimisen vuonna 2015.

Saara Ahonen
Saaralla on pitkä ura voimistelijana joukkuevoimistelussa. Saara on toiminut apuohjaanana voimistelukoulussa jo vuodesta 2016.

Rosa-Diep Niemelä