Tervetuloa Voimistelukouluun!

ILMOITTAUTUMINEN
Voimistelukouluihin, akrobatiakouluihin, trampoliinikouluihin, esivalmennukseen, harrastekilparyhmiin ja Ikiliikkeeseen voi ilmoittautua yllä olevasta linkistä.

Valmennus- ja kilparyhmiin ilmoittaudutaan valmentajan kautta. 

Voimistelukouluissa voit aloittaa kesken kauden.
Huom! Lasku tulostuu koko kaudelle. Ota yhteyttä toimisto@tampereenvoimistelijat.fi laskun korjaamiseksi oikean aloitusajankohdan mukaiseksi.

 

 

 

 

Voimistelukoulujen ilmoittautuminen 

Voimistelu on paitsi monipuolinen liikuntaharrastus, myös ihan hurjan hauskaa!

Syksyllä 2019 voimistelukouluja on tarjolla sekä joukkuevoimistelun (ryhmät 40-46) että telinevoimistelun (ryhmät 1-31) painotuksella.
Telinevoimistelun Voimistelukouluun kuuluvat telineet ja temppuradat. Joukkuevoimistelun Voimistelukouluissa harjoitellaan lajille tyypillisiä liikkeitä ja kokeillään erilaisia välineitä (naru, pallo, vanne, nauha).

UUTTA! Voimistelukoulut permantoakrobaateille Ikurin liikuntahallilla!
005 11-15-vuotiaille tiistaisin kello 18.45-19.45
015 yli 8-vuotiaille lauantaisin kello 11.35-12.35
Telinevoimistelun permantoakrobatiakoulussa kehitellään ja hiotaan erilaisia kärrynpyöriä, arabialaista, puolivolttia, flikkia, perhosta ja muita voimistelun permantoliikkeitä. Ryhmiin ei ole taitovaatimuksia, mutta parhaiten permantoliikkeissä edistyy, kun osaa kärrynpyörän, sillan ja ponnistuksen käsinseisontaan. Ilmoittautuminen ryhmiin Voimistelukoulun ilmoittautumislinkistä. Ryhmät alkavat viikolla 35.

Voimistelukoulussa liikkuminen on iloinen asia! Siellä joka lapsella on oikeus harjoitella omien taitojensa ja toiveidensa mukaisesti. Voimistelukoulussa luodaan voimistelutaitojen pohja, josta lapsi voi ponnistaa eteenpäin joko kilpalajin parissa tai voimistelun harrasteryhmässä. Voimistelu antaa hyvän pohjan myös minkä tahansa muun lajin harjoittelulle.

Voimistelukoulu tutustuttaa lapsen liikunnalliseen ympäristöön, tunnit tarjoavat lapselle aktiivisen ja terveyttä edistävän kasvu- ja oppimisympäristön. Tunneilla harjoitellaan mm. ketteryyttä, koordinaatiokykyä ja tasapainoa. Lapset oppivat toimimaan ryhmässä ja ottamaan muut huomioon. Yhdessä koetaan onnistumisen elämyksiä sekä liikunnan riemua!