VIIDEN LAJIN VOIMALLA -tapahtuma 17.8.2019

TERVETULOA!

Tampereen Voimistelijat järjestää toistamiseen yhdessä kaikkien viiden lajinsa (telinevoimistelu, teamgym, akrobatiavoimistelu, trampoliinivoimistelu ja joukkuevoimistelu) kanssa VIIDEN LAJIN VOIMALLA -tapahtuman Ikurin Liikuntahallilla la 17.8. klo 14-16.

Onko lapsesi kiinnostunut voimistelusta? Oletko miettinyt millaista naapurin Miksun akrobatiaharrastus on? Tai mistä serkkutytön notkeus ja voima ovat peräisin? Haluaisitko itse päästä kokeilemaan trampoliinia tai liittyä hulvattomiin aikuisryhmiimme? Nyt kaikille voimistelusta kiinnostuneille ja lajia jo harrastaville oiva mahdollisuus päästä temppuilemaan ja näkemään seuramme toimintaa läheltä.

Päivä on tarkoitettu koko perheelle, ja sisältää yhteisen leikkisän alkuverryttelyn, viisi eri lajipistettä, voimistelijoidemme esityksiä, herkkubuffetin sekä temppuradan perheen pienimmille. Ennen kaikkea halli on silloin täynnä iloista jumppahuumaa!

ILMAINEN SISÄÄNPÄÄSY!

Varaathan kuitenkin mukaan pientä käteistä, sillä lapsille tarjolla kasvomaalausta ja tietysti buffetin tarjottavia koko tapahtuman ajan.

Nähdään Ikurissa!