Erityisryhmien voimistelu

Tampereen Voimistelijoissa toimii kolme voimisteluryhmää lapsille ja nuorille, jotka eivät voi tai halua osallistua tavallisen voimistelukoulun toimintaan.

Kuperkeikka-ryhmä erityisille
Erityisille lapsille suunnattu Kuperkeikka-ryhmä on tarjonnut lapsille voimistelua vuodesta 2010. Ryhmäkoko on pieni ja ohjaajilla on mahdollisuus antaa erityistä huomiota lapsille, joille isommassa ryhmässä toimiminen olisi liian haastavaa fyysisen, henkisen tai sosiaalisen rajoitteen vuoksi. 
Kuperkeikka-ryhmä ei kokoonnu syksyllä 2018.

Aurinkoiset-ryhmä kehitysvammaisille
Aurinkoiset-ryhmässä on telinevoimisteltu keväästä 2017. Ryhmässä sovelletaan telinevoimistelun sisältöjä ja harjoitteita. Ryhmä on suunnattu kouluikäisille ja sitä vanhemmille lapsille ja nuorille. Ryhmässä on mahdollisuus harjoitetlla myös Special Olympics maailmankisoja tavoitellen.

Aurinkoiset torstaisin kello 19.15-20.00 Ikurin liikuntahallin harrastesalissa (pikkusali). Ilmoittautumiset Jäsentieto-järjestelmän kautta.

Telinevoimisteluryhmä erityisille

Ryhmä aloittaa toimintansa syksyllä 2018. Erityislapsille tarkoitettu telinevoimistelu soveltuu 6-12-vuotiaille lapsille, joilla on haasteita liikkumisessa, oppimisessa tai sosiaalisissa tilanteissa. Telinevoimistelutunneilla harjoitellaan sosiaalisia- ja perusliikuntataitoja, tutustutaan telineisiin ja voimistelun perusliikkeisiin. Harjoituksia on kerran viikossa, sunnuntaisin klo 16-17, Ikurin liikuntahallilla. 

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: susanna.ahonen@tampereenvoimistelijat.fi