Aikuisten ryhmät

AIKUISET

Tampereen Voimistelijat tarjoaa laadukkaita tunteja myös aikuisille. Tunnit ovat kurssimuotoisia eli kestävät 14 viikkoa ja kauden aikana ryhmässä edetään vaativampiin harjoitteisiin.

Tuntikalenteri syksy 2019

ma19.30-21.00AikuisakroAkrokeskus LielahtiPetra197€
ma20.00-21.00Aikuisten telinevoimisteluRatinan stadion, telinevoimistelusaliMaria167€
ti19.30-20.30Aikuisten telinevoimisteluIkurin liikuntahalli 167€
to19.00-20.30Aikuisten telinevoimisteluIkurin liikuntahalli 197€
to19.30-20.30KässäritreeniAkrokeskus LielahtiPetra187€

Ilmoittautuminen seuran jäsenrekisterin kautta.

Lasku harjoitusmaksusta tulee maksaa ennen ensimmäistä harjoituskertaa. Paikan voi halutessaan perua ensimmäisen kerran jälkeen, jolloin harjoitusmaksu palautetaan kokonaisuudessaan.

 

Aikuisakro

Aikuisakrossa perehdytään akrojoogasta ja arkobatiavoimistelusta tuttuihin ihmispyramideihin. Tunti kehittää monipuolisesti voimaa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa. Tule yksin tai kaverin kanssa!

Kässäritreeni

Tässä ryhmässä harjoitellaan käsilläseisontaa monipuolisten harjoitteiden avulla. Jokainen harjoittelee oman tason mukaan. Ryhmän suositusalaikäräja on 13 vuotta.

Aikuisten telinevoimistelu

Aikuisten telinevoimistelussa hyödynnetään sekä naisten että miesten telineiltä monipuolisessa harjoittelussa. Kauden aikana tehdään kärrynpyöriä permannolla, hypätään korkealle ponnistuslaudalta, kieputaan rekillä, rehkitään renkailla, tasapainoillaan puomilla ja ennen kaikkea kehitetään määrätietoisesti voimaa, liikkuvuutta, tasapainoa ja koordinaatiokykyä.
Ratinan telinevoimisteluryhmässä ja Ikurin voimistelukouluryhmässä ei tarvita aikaisempaa voimistelukokemusta. Aikuisten telinevoimistelun harjoitusryhmässä on etua, jos tavallisimmat voimisteluliikkeet ovat tuttuja.

Aikuisten trampoliinivoimistelu

Aikuisten trampoliinivoimistelussa harjoitellaan isolla trampoliinilla erilaisia hyppyjä. Harjoitteluun kuuluu trampoliinilla pomppimisen lisäksi osuuksia myös permannolla.

Ikurin Ikiliike

Tavoitteena parempi tasapaino ja lihaskunto - tule mukaan!

Oletko vielä siinä iässä, että haluaisit kokeilla jotain uutta ja oppia lisää? 

Ikurin Ikiliike on tarkoitettu +60-ikäisille. Tunneilla kokeilemme erilaisia voimistelutelineitä ja -välineitä ikääntyneille sopivalla tavalla. Kehitämme yhdessä tasapainoa, lihaskuntoa ja kestävyyttä omien voimiemme mukaan. 

Tunnit on suunniteltu 60+-vuotiaille aikuisille miehille ja naisille ja niiden ohjaajana on osaava liikunnan ammattilainen.

Kunnossa kaiken ikää -ohjelma on tukenut Ikurin Ikiliike jtoimintaa.

Voit tutustua Ikiliike-toimintaan mm. tämän videon kautta: https://youtu.be/hkg2Py08KMA?list=PLiasumBC3gz3QJMb2PDn10qlCbpBPAI4K

Siksbäkki-ryhmä


Siksbäkki-ryhmässä etsitään keskivartalon lihaksia ja vahvistetaan koko kehoa monipuolisesti voimistelun keinoin. Ryhmäan voi tulla, vaikka epäilee ettei vatsalihaksia enää omista.

Entiset notkeet

Entiset notkeet muistavat taipuneensa joskus sormet melkein varpaisiin...tai sitten muistavat väärin. Ryhmässä treenataan aktiivista liikkuvuutta ja kehitetään kehonhallintaa. Ryhmään voi tulla, vaikka ei juuri nyt varpaitaan edes näkisi.

Aikuisakron ryhmä 2016