Joulunäytös 16.12.2018 kello 17 / Voimistelukoulut

20.11.2018

 

 

 

Tampereen Voimistelijoiden telinevoimistelun JOULUNÄYTÖS voimistellaan

SUNNUNTAINA 16.12.2018

kello 17-19

Tesoman palloiluhalli, Tesoman valtatie 46

Joulunäytöksen teema on JOULUKALENTERI ja esiintymässä ovat kaikki telinevoimistelun ryhmät. Akrobatiavoimistelusta, trampoliinivoimistelusta, team gymistä ja joukkuevoimistelusta nähdään edustusurheilijoiden esitykset. Tapahtumassa on myös jouluinen puffetti.

Voimistelukouluilla on kolme esitystä. Esitykset on valmisteltu niin, että kaikki halukkaan pääsevät esiintymään. Jos lapsi ei ole esiintymään tulossa, ilmoitathan siitä ystävällisesti mahdollisimman pian omalle valmentajalle harjoituksissa. Pienimpien (3-4v. ja 4-5v.-ryhmät) esitys on temppurata-tyyppinen ja sen osia harjoitellaan omissa harjoituksissa. Yli 5-vuotiaiden ryhmissä esityksessä on sekä permannolla tehtäviä sarjoja että jokin teline. Kaikissa esityksissä ohjaajat voimistelevat mukana, joten ohjelman unohtamista ei tarvitse jännittää.

Voimistelukoulut 3-4v. ja 4-5v. ovat pikkuoravia. He aloittavat näytöksen. Pikkuoravilta toivotaan pukeutumista vaaleaan, harmaaseen, ruskeaan tai mustaan asuun tai muuten oravamaisesti.

Voimistelukoulut 5-6v- ja 5-7v. ovat smurffeja. Smurffit voimistelevat näytöksen seitsemänsinä. Smurffeilta toivotaan valkoista tai sinistä pukeutumista tai muuten smurffimaista meininkiä.

Voimistelukoulut 7-16-vuotiaiden ryhmät ovat taipuisia tonttuja. Tontuilta toivotaan punaista tai mustaa pukeutumista. Taipuisat tontut esiintyvät puoliajan jälkeen luukussa 15.

Näytökseen myydään katsojille lippuja. Esiintyjät eivät tarvitse lippua. Lippuja myydään tapahtumassa ja ennakkoon erikseen ilmoitettavina aikoina omissa harjoituksissa.
Aikuiset ja nuoret 5€
Lapset 6-12v. 2€
Alle 6-vuotiaat maksutta

Samana päivänä Tampereen Voimistelijat järjestää myös kaksi muuta joulunäytöstä, joihin halukkaat voivat osallistua katsojina. Kello 11 alkaa akrobatiavoimistelun ja team gymin näytös. Kello 14 näytöksessä voimistelevat joukkuevoimistelijat ja trampoliinivoimistelu.

Paperin toisella puolella on ohjeet näytöspäivää varten.

 

Tesoman palloiluhallille (Huom! uusi palloiluhalli Tesoman koulun vieressä) on kaksi sisäänkäyntiä. Pääovesta, joka on lähempänä Tesoman valtatietä, pääsee varsinaisiin katsomoihin. Alaovesta, joka on parkkipaikan puolella, pääsee pukuhuoneisiin ja esiintymisalueen viereen avattaviin lisäkatsomoihin. Molemmilla ovilla on lipunmyynti. Alaovi suljetaan näytöksen alkaessa. Yläkatsomoista pääsee pukuhuoneisiin ja esiintymisalueelle aulan päässä olevien portaiden kautta. Pukuhuonetiloja on rajoitetusti. Esiintymisasu kannattaakin mahdollisuuksien mukaan pukea päälle jo kotona. Katsojille palloiluhallilla ei ole naulakkotilioja tai niitä on hyvin rajallisesti.

Kenttä 1 on varattu esiintyjien lämmittelyalueeksi. Varsinainen näytösalue on kentillä 2 ja 3.

Voimistelukoulut 3-4v. ja 4-5v. saapuvat palloiluhallille alaoven kautta. Ulkovaatteet voi tarvittaessa jättää pukuhuoneeseen 1. Esiintyjien kokoontuminen on näytösalueella kello 16.45. Ohjaajat huolehtivat lapsista omaan esiintymisvuoroon saakka. Oman esityksen jälkeen vanhempi voi hakea lapsen mukaansa katsomoon. Vanhempia pyydetäänkin etsimään katsomopaikka esiintymisalueen edessä olevista lisäkatsomoista, joihin kulkeminen näytösalueelta on nopeaa ja vaivatonta. Esityksen jälkeen lapset ohjataan istumaan lisäkatsomoiden läheisyyteen ohjaajien kanssa. Ilmoitattehan ohjaajille lapsen saapuessa, jos ette hae lasta mukaanne katsomoon heti lapsen oman esityksen päätyttyä. Vanhemman tulee hakea lapsi viimeistään puoliajan alkaessa. Esitysten aikana liikkumista katsomoissa tulee välttää.

Voimistelukoulut 5-6v. ja 5-7v. saapuvat palloiluhallille alaoven kautta. Ulkovaatteet voi tarvittaessa jättää pukuhuoneeseen 1. Esiintyjien kokoontuminen on näytösalueella kello 16.40. Ohjaajat huolehtivat lapsista omaan esiintymisvuoroon saakka. Ennen omaa vuoroa lapset katsovat näytöstä ohjaajien kanssa näytösalueen reunalta. Oman esityksen jälkeen vanhempi voi hakea lapsen mukaansa katsomoon. Vanhempia pyydetäänkin etsimään katsomopaikka esiintymisalueen edessä olevista lisäkatsomoista, joihin kulkeminen näytösalueelta on nopeaa ja vaivatonta. Esityksen jälkeen lapset ohjataan istumaan lisäkatsomoiden läheisyyteen ohjaajien kanssa. Ilmoitattehan ohjaajille lapsen saapuessa, jos ette hae lasta mukaanne katsomoon heti lapsen oman esityksen päätyttyä. Vanhemman tulee hakea lapsi viimeistään puoliajan alkaessa. Esitysten aikana liikkumista katsomoissa tulee välttää.

Voimistelukoulut yli 7-vuotiaat voivat katsoa näytöksen ensimmäisen puoliajan katsomosta. Tarvittaessa käytössä on pukuhuone 1. Kokoontuminen on puoliajan alkaessa näytösalueella. Ohjaajat huolehtivat lapsista omaan esitysvuoroon saakka. Oman esiintymisen jälkeen lapset voivat joko siirtyä itse vanhempien luokse katsomoon, vanhemmat voivat tulla hakemaan lapsen tai lapsi voi katsoa näytöksen loppuun ohjaajien kanssa näytösalueen reunalta. Ilmoitattehan ohjaajalle, jos lapsi EI saa lähteä oman esiintymisen jälkeen omatoimisesti vanhempien luo katsomoon.

Näytöksen päätteeksi, luukussa 24, on kaikille halukkaille yhteinen keskivartalojumppa. Tähän hauskaan ja myös varsin tehokkaaseen ohjelmanumeroon ovat tervetulleita kaikki lapset ja aikuiset!

Tarvittaessa joulunäytökseen liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä harrastepäällikköön maarit.petajamaki@tampereenvoimistelijat.fi

HAUSKOJA HARJOITUKSIA!