Maisa Kuusikko kilpailumatkalla Saksassa

2.12.2017

Suomen joukkue kilpailun jälkeen
Kuva: Vilma Luoma-aho
Suomen joukkue kilpailun jälkeen Kuva: Vilma Luoma-aho
Suomen joukkue valmiina kisaan.
Kuva: Vilma Luoma-aho
Suomen joukkue valmiina kisaan. Kuva: Vilma Luoma-aho
Suomen joukkue harjoitussalissa, eilisen harkan jälkeen.
Kuva: Vilma Luoma-aho
Suomen joukkue harjoitussalissa, eilisen harkan jälkeen. Kuva: Vilma Luoma-aho

Tulosten tarkastamisen jälkeen Maisa voitti 4-ottelun!

Suomen Voimisteluliiton Minorien tehotreeniryhmästä valittiin Elin Pawli, Ilona Kossila, Maisa Kuusikko ja Sofia Salminen edustamaan Suomea kansainväliseen Srormarn-Cup kilpailuun Saksaan 1.-3.12.2017.

Maisalla tavoitteena kilpailussa on tehdä ehjät sarjat nojapuilla ja puomilla. Maisa on hakemassa kansainvälistä kilpailukokemusta, koska viralliset juniorikilpailut ovat edessä vasta vuonna 2019.

Joukkueen valmentajina matkassa mukana Minorien vastuuvalmentaja Vilma Luoma-aho ja Ida Laakkonen, sekä tuomarina Minoriryhmän vastuutuomari Tuulia Räisänen.

Lisätietoa kilpailusta

Stormarn-Cup 2017
http://mk17.de/wp_2017/

Maisalla oli kisassa epäonnea, kun ensimmäinen hyppy meni nollille. Kisassa oli kuitenkin normaalista kilpailusta poikkeavat säännöt. Yleensä finaaliin pääsee ensimmäisen hypyn pisteillä, nyt finaalipaikka ratkesi paremman hypyn pisteillä. Paremman hypyn pisteet tarkaisivat myös Maisalle neliottelun kultamitalin!

Lämpimät onnittelut Maisalle ja valmentajille Igorille ja Iralle!

Maisa teki ehjät sarjat niin nojapuilla, puomilla kuin permannollakin. 

Eli kaikille neljälle telinelle irtosi finaalipaikka!

Lauantaina hypyssä sattuneessa haaverissa kipeytyi yläselkä ja se esti osallistumasta tänään finaaleihin. Maisaa tämä toki harmitti, mutta yläselkä on tärkeää nyt rauhoittaa ja saada kuntoon. Voimistelijan terveys etusijalla ja kun se on kunnossa, päästään harjoittelemaan kevään kilpailukautta varten.