Esittelyssä yhteistyökumppanimme Fysio Annina Dillström!

28.2.2019


Tunnistatko itsesi, lapsesi, joukkuekaverisi tai valmennettavasi seuraavista?

  • Loukkaantuu heti edellisen vamman parannuttua.

  • Tekee toistuvasti omatoimista voimaa tai on poissa treeneistä kivun/vamman takia, sillä aikaa kun joukkuekaverit treenaa täysillä.

  • Käyttää kaikkia mahdollisia vippaskonsteja, kuten tukia, teippauksia ja kylmägeelejä, selvitäkseen treeneistä yhtenä kappaleena.

  • Saa toistuvasti valmentajalta palautetta samasta asiasta, mutta ei pysty korjaamaan sitä, vaikka kuinka yrittäisi.

Jos vastasit kyllä yhteen tai useampaan väittämään, on aika tehdä asialle jotain. Fysioterapeutti Annina Dillströmin avulla saat lisää terveitä treenipäiviä ja kuntoutusajasta kaiken irti, jotta et jää jälkeen joukkukavereistasi ja kilpakumppaneistasi.

 

Urheilufysioterapiaan parhaillaan erikoistuvalle Anninalle voimistelumaailma on tullut tutuksi fysioterapeutin näkökulmasta viimeisen vuoden aikana Tampereen Voimistelijoilla, mutta rakkaus lajiin on syntynyt jo kauan aikaa sitten. Entisenä teamgym- ja telinevoimistelijana sekä valmentajana Annina osaa ottaa fysioterapiassa huomioon lajin asettamat vaatimukset ja ennen kaikkea tekee työtään intohimoisesti!

 

Voit varata Anninalle ajan Turtolan toimipisteeseen (Kontti Valmennuskeskuksen tiloissa) osoitteesta www.fysioannina.fi/ajanvaraus tai soittamalla numeroon 041 3198253. Ajanvaraus Ikurin Liikuntahallille ainoastaan puhelimitse!

 

PS. Seuraamalla Instagramissa Anninaa (@fysioannina) ja Tampereen Voimistelijoiden Wilma Malinia (@wilppu__), pääset kurkkaamaan kulissien taakse, millaista fysioterapia voimisteluhallilla on!