Tule mukaan voimistelemaan!

2.1.2019


Uusien voimistelijoiden ilmoittautuminen kevään ryhmiin on käynnissä. Valitse viidestä lajista mukavasta harrastuksesta huippu-urheiluun tähtäävään harjoitteluun!

Voimisteluharrastus kehittää monipuolisesti motorisia perustaitoja, kehonhallintaa ja fyysisiä ominaisuuksia. Voimistelemalla voit löytää elämänikäisen harrastuksen, tähdätä huippu-urheilijaksi tai monipuolistaa toisen lajin treeniä. Tampereen Voimistelijoilla on viisi voimistelulajia ja lukematon määrä erilaisia harjoitustyhmiä. Kaikille ryhmille on yhteistä se, että me uskomme vahvaan perusvoimisteluun ja huolelliseen taitojen opettamiseen. Voimistelu on varhaisen erikoistumisen laji, mutta mielummin maltilla ja turvallisesti, jotta kaikilla voimistelijoilla olisi mahdollisuus saavuttaa aikanaan oma parhaansa.

TELINEVOIMISTELU
Tampereen Voimistelijoiden telinevoimistelun VOIMISTELUKOULUISSA voimistellaan ja liikutaan rennolla mielellä, mutta kohti uusia taitoja harjoitellen. Ryhmiin voi ilmoittautua, kun voimistelu ja temppuilu kiinnostaa. Ryhmissä ei ole taitovaatimuksia. Harjoitukset ovat kerran viikossa. Tunti koostuu alkuleikistä, kehonhallintaa ja motorisia taitoja kehittävästä perusvoimisteluosuudesta, telineradasta ja vielä tunnin lopuksi harjoitettavista fyysisistä ominaisuuksista kuten voima ja liikkuvuus. Toiminta on ikätasolle sopivaa. Uutta opitaan leikkien ja mielikuvien avulla. Pienimmät voimistelukoululaiset ovat 3-vuotiaita.

Voimistelukoulusta voi siirtyä ESIVALMENNUSRYHMIIN, kun harjoittelu kaksi kertaa viikossa kiinnostaa. Edelleen pääosassa on leikki ja mielikuvat. Harjoittelussa korostuu kuitenkin entistä enemmän lajin perustaidot. Esivalmennusryhmissä voi voimistella omaksi ilokseen tai pyrkiä kohti kilpaurheiluun tähtääviä valmennus- ja kilparyhmiä. Pienimmät esivalmennusryhmäläiset ovat 4-vuotiaita.

Valmennus- ja kilparyhmät: aliisa.makinen@tampereenvoimistelijat.fi

AKROBATIAVOIMISTELU
Akrobatiavoimistelun voi aloittaa kerran viikossa kokoontuvissa AKROBATIAKOULUISSA. Perusvoimistelun lisäksi akrobatiakouluissa harjoitellaan mm. akropuilla.

TRAMPOLIINIVOIMISTELU
Trampoliinivoimistelun TRAMPOLIINIVOIMISTELUKOULUISTA JA TRAMPOLIINITEMPPUILURYHMISTÄ ei vauhtia ja voltteja puutu. Trampoliinivoimistelukoulut keskittyvät puhtaaseen ja tarkkaan trampoliinitekniikkaan. Trampoliinivoimistelukouluissa luodaan hyvää perusvoimistelupohjaa, josta on oivallista ponnistaa myös lajin valmennus- ja kilparyhmiin. Trampoliinitemppuiluryhmissä painopiste on temppujen tekemisessä. Ryhmissä ei olla niin tarkkoja voimistelun vaatimusten kanssa, mutta oikeista ja turvallisista tekniikoista ei kuitenkaan tingitä.

JOUKKUEVOIMISTELU
Joukkuevoimistelun harrastetiimissä voi aloittaa lajin harrastamisen kaksi kertaa viikossa harjoittelemalla. Katso kaikki joukkueet tästä.

TEAM GYM
Team gymissä aloittelevat joukkueet treenaavat kaksi kertaa viikossa. Katso kaikki ryhmät tästä.

Ilmoittautuminen harrasteryhmiin tapahtuu Hoika-ilmoittautumisjärjestelmän kautta.