VIIDEN LAJIN VOIMALLA -tapahtuma Ikurissa 27.10.

23.10.2018


TERVETULOA!

Tampereen Voimistelijat järjestää yhdessä kaikkien viiden lajinsa (telinevoimistelu, teamgym, akrobatiavoimistelu, trampoliinivoimistelu ja joukkuevoimistelu) kanssa VIIDEN LAJIN VOIMALLA -tapahtuman Ikurin Liikuntahallilla la 27.10. klo 14-17.

Onko lapsesi kiinnostunut voimistelusta? Oletko miettinyt millaista naapurin Miksun akrobatiaharrastus on? Tai mistä serkkutytön notkeus ja voima ovat peräisin? Haluaisitko itse päästä kokeilemaan trampoliinia tai liittyä hulvattomiin aikuisryhmiimme? Nyt kaikille voimistelusta kiinnostuneille ja lajia jo harrastaville oiva mahdollisuus päästä temppuilemaan ja näkemään seuramme toimintaa ja huippuvoimistelua läheltä.

Päivä on tarkoitettu koko perheelle, ja sisältää yhteisen leikkisän alkuverryttelyn, viisi eri lajipistettä, huippuvoimistelijoidemme esityksiä, herkkubuffetin sekä temppuradan perheen pienimmille. Ennen kaikkea halli on silloin täynnä iloista energiaa ja jumppakärpäsiä!

Pääsymaksu 2€/hlö tai 5€/perhe. Varaathan pientä käteistä mukaan, sillä lapsille tarjolla pientä kivaa kuten temppurataa (1€), kasvomaalausta (1€) ja tietysti buffetin tarjottavia koko tapahtuman ajan.

Nähdään Ikurissa!