Huikkaa "Moro!", kun näät voimistelukaverin!

10.10.2018


 

Huikkaa "Moro!", kun seuraavan kerran näet voimistelukaverin!

 

 

ME kaikki tykkäämme voimistelusta. Yhdessä voimme tehdä voimistelusta maailman hauskinta. Huuda siis "Moro!" riippumatta kengän koosta, auton merkistä tai verkkareiden väristä.

Tampereen Voimistelijoiden somessa on alkanut kampanja (10.10.-23.10.), jossa kahden viikon ajan seurassa halutaan nostaa esille hyviä käytöstapoja, yhteistyötaitojen merkitystä ja toisten arvostamista. Ikurissa harjoittelee päivittäin satoja voimistelijoita kahdesta eri seurasta ja kahdeksasta voimistelulajista. Avoin ja yhteistyökykyinen harjoitteluilmapiiri on edellytys myös hyville urheilullisille tuloksille. Voimistelu on huippujuttu ja haluamme tehdä siitä vielä paremman! 

Kampanjaan liittyy myös pieni kilpailu joukkueille ja ryhmille!

Tehkää postaus seuran Instagramiin ja/tai Facebookiin, jossa esittelette oman ennakkoluulottoman ideanne siitä, kuinka hyviä käytöstapoja, yhteistyötaitoja tai toisten arvostamista voisi toteuttaa urheiluseurassa ja erityisesti tiloissa, jossa harjoittelee samanaikaisesti useita ryhmiä ja lajeja. Voittaja arvotaan postauksen tehneiden joukkueiden ja ryhmien joukosta 25.10.2018. Palkintona on 100€, jonka ryhmä tai joukkue voi käyttää esimerkiksi ideansa toteuttamiseen tai muuhun edellä mainittuja asioita edistävään toimintaan.

 

Asia on tärkeä ja toivottavasti monet ryhmät ja joukkueet lähtevät mukaan parhaista parhaan harjoitteluilmapiirin puolesta!