Ohjaajaksi harrasteryhmiin!

11.6.2018

Tampereen Voimistelijat ry on 1800 jäsenen voimistelun erikoisseura. Voimistelulajeista seurassa voi harrastaa telinevoimistelua, joukkuevoimistelua, team gymiä, trampoliinivoimistelua ja akrobatiavoimistelua. Tampereen Voimistelijoissa on ryhmiä harrastajista huippuvoimisteluun asti.

Etsimme ohjaajia syksyllä 2018 alkaviin harrasteryhmiin. Ryhmät harjoittelevat arki-iltaisin ja lauantaisin. Pääharjoitustilat ovat Ikurin liikuntahallilla, mutta ryhmiä kokoontuu myös Leinolassa, Hallilassa, Annalassa, Ratinassa ja Lielahdessa. Ohjaustunteja on viikossa sopimuksen mukaan 2-20 tuntia.

Harrasteryhmien ohjaajat ovat luotettavia ja täsmällisiä, heillä on hyvät vuorovaikutustaidot ja taito kohtata monenlaisia lapsia. Ohjaajilla on osaamista ja ymmärtäystä lasten liikunnasta sekä he sitoutuvat ryhmän toimintaan vähintään kauden ajaksi. Aikaisempi kokemus voimistelusta ja liikunnanohjauksesta on eduksi, mutta tarvittaessa koulutamme lisää. Ryhmissä on tarvetta sekä vastuuvalmenajille että ohjaamisesta kiinnostuneille apuohjaajille. Palkka määräytyy seuran palkkataulukon mukaisesti koulutuksen, osaamisen ja kokemuksen mukaan. 

Ohjaustunneista sovitaan heti, kun sopiva henkilö on löytynyt.

Yhteydenotot ja lisätiedot:
Harrastepäällikkö Maarit Petäjämäki
maarit.petajamaki@tampereenvoimistelijat.fi