Haemme joukkuevoimistelun kehittäjää

22.1.2018

Tampereen Voimistelijat etsii voimistelun ammattilaista, joka tahtoo sekä valmentaa että kehittää joukkuevoimistelun toimintaa. Työnkuva määritellään yhdessä tehtävään valittavan valmentajan kanssa. Työajasta noin puolet on huipulle tähtäävien lasten joukkueiden valmennusta ja puolet toiminnan kehittämistä ja organisointia. Edellytämmekin osaamista ja kiinnostusta sekä valmennukseen että hallintoon.

Työpaikka sijaitsee Ikurin liikuntahallilla Tampereella. Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 15.6.2018. Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveen ja ansioluettelon kera 31.3.2018 mennessä toiminnanjohtajalle riitta.taipale@tampereenvoimistelijat.fi. Lisätiedot myös puhelimitse 050-5376318.

 

Tampereen Voimistelijat on huippuvoimisteluun painottuva urheiluseura. Edustusurheilijamme yltävät vuosi toisensa jälkeen upeisiin saavutuksiin sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Tulevat huiput treenaavat ahkerasti rakastamansa lajin parissa, asiantuntevien ammattivalmentajien ja erinomaisten harjoitusolosuhteiden siivittäminä.

Kilpavoimistelun lisäksi seuran voimistelukouluissa käy kerran viikossa peräti 700 lasta ja nuorta oppimassa voimistelun perusteita. Yhteensä voimistelijoita seurassa on noin 1700. Koska voimistelijat ovat pääosin lapsia ja nuoria, myös heidän vanhempansa ovat aktiivisesti mukana seuran toiminnassa.

Tampereen Voimistelijat on halunnut toimia edelläkävijänä ja suunnannäyttäjänä voimistelumaailman muutoksessa. Tätä tukemassa seuralla on palkkalistoillaan kaksitoista päätoimista työntekijää sekä yli sadan hengen joukko tuntivalmentajia ja vapaaehtoisia. Jatkuvasti kehittyvä seura luo upean ympäristön nauttia voimistelusta loistavassa seurassa - nyt ja tulevaisuudessa.