Seuramme uuden puheenjohtajan tervehdys!

8.1.2018

Vuoden vaihtuessa uuteen myös seurassamme on uudistuksen aika. Neljä vuotta seuran puheenjohtajan nuijaa heiluttanut Aleksi Jäntti luopui tehtävästä ja minut valittiin uudeksi puheenjohtajaksi seuran syyskokouksessa marraskuussa. Kiitos Aleksille pitkästä rupeamasta Tampereen Voimistelijoiden kehittämisen hyväksi.

Viime vuosina luotujen suuntaviivojen mukaan on hyvä jatkaa seuran kehittämistä. Kehittämistämme ohjaa vahvasti viime vuonna päivitetty strategia, jonka laatimiseen osallistui koko seuraväki. Näillä eväillä yhdessä johtokunnan sekä johtoryhmän kanssa hiomme ja viilaamme konetta yhä toimivammaksi lunastaaksemme lupauksemme, missiomme olla Suomen paras huippuvoimistelussa sekä tarjotaksemme laadukkainta liikuntaa Tampereen alueen lapsille.

Voimistelun pariin eksyin oman lapsen harrastuksen kautta, kun Iida-Maria aloitti telinevoimistelun reilu kahdeksan vuotta sitten. Nuorempi sisko Nelli seurasi perässä muutama vuosi tämän jälkeen ja hänen lajikseen valikoitui vauhdikas TeamGym. Talkoilut, kilpailujen järjestämiset ja muu yhteinen toiminta on siis tullut vuosien varrella tutuksi näiden lajien tiimoilta. Samalla tutuksi on tullut iso nippu ihania ihmisiä, jotka tekevät työtä yhteisen asian hyväksi – lasten harrastuksen tukemiseksi ja mahdollistamiseksi. Vaikka toisin usein väitetäänkin, yhteisöllisyys elää ja voi hyvin seurassamme. Siitä kiitos teille aktiiviset vanhemmat!

Yhdessä onnistuminen – Kehittyminen – Avoimuus – Vastuullisuus – Hyvinvointi

 

Yllä olevat viisi asiaa pitävät sisällään paljon. Ne ovat seuramme arvot, jotka ohjaavat toimintaamme niin seuran johdossa kuin jokapäiväisessä työssä hallin kanveesilla tai telineellä. Haastankin Sinut – seuratoimijan, valmentajan, urheilijan tai huoltajan – pohtimaan, miten omalla toiminnallasi voit edistää arvojen toteutumista. Arvojen toteutuminen on meidän kaikkien vastuulla.

 

Arvoistamme tällä hetkellä tärkeimmäksi mieleeni nousee ”Yhdessä onnistuminen”. Menestyksen hetkellä on ihanaa nauttia suosiosta, mutta maailman parhainkin urheilija tai valmentaja tarvitsee koko seuran taakseen. Ilman laadukasta pohjatyötä ja hyviä harjoitusolosuhteita taloudellista tukea unohtamatta, ei synny uusia mestareita. Kukaan meistä ei pärjää yksin vaan me onnistumme yhdessä. Kehitämme kaikkia lajejamme pitkällä tähtäimellä ja yksi tärkein tehtävämme onkin taata laadukkaat olosuhteet tilojen ja valmennuksen osalta kaikille harrastajillemme. Tämän eteen olemme tehneet töitä ja siihen tulemme yhä enemmän panostamaan myös tulevaisuudessa.   

 

Vuodelle 2018 toivon kaikille onnistumisia ja iloisia hetkiä voimistelun parissa. Nykäise hihasta käytävällä niin vaihdetaan ajatuksia. Nähdään hallilla!

7.1.2018

Sanna Eerilä-Vänni